GewoonEsther Communicatie is thuis in voorlichting en werving, interne communicatie, belevingscommunicatie, jongerenmarketing, (online) imago en zakelijk profileren van bedrijf en professional, contentmanagement &  social media strategie, coaching van (communicatie)medewerkers en het begeleiden en optimaliseren van (communicatie)afdelingsprocessen.

Met ruim 20 jaar ervaring, waarvan negen jaar als zelfstandig ondernemer in het communicatievak kan ik mijzelf doorgewinterd noemen, stabiel en niet snel onder de indruk. Drukte en stress hebben op mij nauwelijks invloed en ‘lastige’ opdrachten of opdrachtgevers dagen mij alleen maar uit. Een (project)leidersrol past mij prima. Ik houd van mensen en streef naar samenwerking, loyaliteit en kwaliteit van werk.  Ik ben gewend om met politieke, onderwijskundige, commerciële en maatschappelijke belangen om te gaan. Vooral daar waar het allemaal samenkomt in een project. Bij sommige opdrachtgevers ben ik onderdeel van een communicatieafdeling, bij anderen werk ik als adviseur zelfstandig en ben ik vaak op locatie. Ik vaar wel bij gestructureerd en projectmatig werk maar waardeer flexibiliteit bij mens en organisatie.

Ik ben moeder van twee pubers en werk al jaren intensief voor en met jongeren. Jongeren…. ze zijn niet altijd te volgen maar ik loop wel met ze mee, weet ze te vinden, laat me door hen inspireren. Van ‘moeilijke’ jongeren met een achterstand tot hogeropgeleiden met internationale ambities. In stad en in de regio. Zij zijn de rode draad geworden in mijn loopbaan.

GewoonEsther, zelfstandig communicatieadviseur voor bedrijven, (non profit) organisaties, overheid, onderwijs en professionals in de regio Rotterdam-Rijnmond, de Zuid Hollandse Eilanden, West Brabant en Zeeland.

Bedrijfsfilosofie: Hou het eenvoudig!

Mijn strategie:

Investeer in een leven lang leren

Kies voor een goede balans tussen werk en privé

Werk aan samenwerking en intensieve relaties met anderen

Geef sturing aan verandering

Mijn methode:

Zoek naar het ongewone

Overtuig jezelf en motiveer anderen

Luister, leer en reageer

Houd de zaken eenvoudig

IN EEN PAAR WOORDEN

Moeder van twee puberzonen | zomervrouw | ondernemer | humanist | eilandbewoner | sproetenneus | bezige bij | partner van een techneut | wereldburger | vastgoedbeheerder | investeerder | vrijwilliger | dol op wind en water.

Communicatie Adviseur

Even het stokje overnemen en de afdeling verder helpen.

Adviseur Communicatie

Ik ben een goede aanvulling op de afdeling en werk tijdelijk samen met jouw team aan bestaande taken of nieuwe projecten. Omdat het druk is, bij langdurige ziekte of zwangerschapsverlof.

Gewoon@flex

Communicatie Coach

Goede begeleiding van medewerkers die het zelf (moeten) doen.

Communicatiecoaching

Is jouw organisatie al een communicerende organisatie? Inhoudelijk deskundige medewerkers communiceren steeds meer met de buitenwereld. Maar dat moet wel goed begeleid worden. Daar kan ik bij helpen.

Gewoon@ease

Communicatie Trainer

Samen met team of medewerker aan de slag in korte communicatie trainingen.

Trainer Communicatie

Een nieuwe afdeling, minder ervaren medewerkers?
In-company werken aan communicatieskills en samen werken aan specifieke thema’s of vraagstukken onder leiding van een trainer.

Gewoon @work

0
Zakelijke kilometers sinds 2007
0
Jaren werkervaring
0
Aantal opdrachtgevers